Ons laatste nieuws

Wila B.V. en Schouwburg Lochem verlengen sponsorcontract

Wila B.V. heeft het sponsorcontract verlengd! Uiteraard zijn wij bijzonder blij dat deze fantastische sponsor voor nog eens twee jaar heeft bijgetekend. Wij hopen op wederom een zeer plezierige samenwerking. Meer informatie over Wila vind je op: https://www.wila.nl/

lees meer
Wij zijn weer open!

Wij zijn weer open en staan graag voor u klaar! De openingstijden van de theaterkassa zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling. Neem een kijkje op de website voor mooie, leuke en inspirerende voorstellingen. Op naar een mooi seizoen,samen!

lees meer
Zomersluiting Schouwburg Lochem

Van zaterdag 7 juli t/m maandag 10 september 2018 is de kassa van Schouwburg Lochem gesloten. U kunt gedurende deze periode kaarten reserveren via onze website. Vanaf dinsdag 11 september 2018 is de kassa van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend en tijdens deze openingstijden telefonisch bereikbaar op 0573-250051 (behalve op nationale feestdagen). Wij wensen u een fijne zomervakantie en graag tot ziens in Schouwburg Lochem

lees meer
Nominaties Cabaretprijzen 2018 bekend

De VSCD-Cabaretjury heeft de nominaties voor de Cabaretprijzen 2018 bekendgemaakt: zes voorstellingen zijn genomineerd voor de Poelifinario  en vijf voorstellingen voor de Neerlands Hoop. De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De Neerlands Hoop is voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

lees meer
Theatertechnicus Schouwburg Lochem onderscheiden met ‘Zilveren Krommer’

Theatertechnicus bij Schouwburg Lochem, Emiel Langeveld, is zaterdagavond 10 februari jl. gelauwerd met een Zilveren Krommer, een onderscheiding voor theatertechnici.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework