Ons laatste nieuws

Kleuren en winnen!

Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij een mooie kleurplaat. Kleur de tekening zo mooi mogelijk en lever deze uiterlijk 6 december a.s. in bij Schouwburg Lochem of maak een foto en mail deze naar info@schouwburglochem.nl. Zo maak jij kans op 2 vrijkaartjes voor Pieter Konijn op zondag 8 januari 2023. - - - DOWNLOAD HIER DE KLEURPLAAT - - -

lees meer
Nieuw in Lochem: Maandagavond van de bieb

Nog eventjes en het is zover! De samenwerking tussen de Schouwburg Lochem, Boekhandel Lovink en Graafschap bibliotheken gaat van start onder de naam ‘Maandagavond van de bieb.’ Een evenement op de maandagavond waarbij literatuur wordt omlijst door muziek in de Lochemse schouwburg. De eerste Maandagavonden van de bieb zijn al te reserveren. Er staan mooie namen in de agenda. Denk aan Arthur Japin, Michel Krielaars en Jaap Robben.

lees meer
Schouwburg Lochem 3 november gesloten

lees meer
Theaterseizoen 2022-2023 in de startblokken

“In het nieuwe theaterseizoen zijn er weer veel bekende en vertrouwde artiesten te gast in Schouwburg Lochem en natuurlijk ook nieuwe talenten die hun best gaan doen om de harten van het publiek te veroveren” aldus programmeur en directeur Mirjam Radstake.Het komende seizoen kunnen theaterliefhebbers vanaf zaterdag 10 september hun hart ophalen bij artiesten die inmiddels een trouwe schare fans hebben opgebouwd, zoals Daniël Arends, Karin Bloemen, Lenette van Dongen en de Ashton Brothers. Daarnaast zijn er ook optredens van artiesten die voor het eerst naar Schouwburg Lochem komen, zoals de cabaretiers Remy Evers en Teun van den Elzen, hét muzikale comedytalent Lisa Ostermann en Voice-senior winnaar Phil Bee ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten.

lees meer
Seizoen 2022 - 2023 gaat van start!

Vanaf woensdag 15 juni (10.00 uur) koop je jouw kaarten ---- Wegdromen, snikken, schateren, verwonderen, høken, hersenkraken.... Binnenkort is het eindelijk zover. Dan presenteren wij met trots het nieuwe theaterseizoen. En wij kunnen alvast verklappen dat deze vol zit met pareltjes. We gaan met je lachen, huilen, spelen, dansen en denken. Seizoen 2022 - 2023 van Schouwburg Lochem zit boordevol voorstellingen zoals je van ons gewend bent. Binnen alle genres vertegenwoordigen we een breed scala aan ideeën, emoties en benaderingen. Met ruim 80 professionele voorstellingen is er voor ieder wat wils. Uiteraard geniet je aankomend seizoen ook van prachtige films of een heerlijke avond uit met vrienden tijdens een evenement van StadsLounge Live.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework