Algemene informatie

Foto-, geluids- en filmopnamen
Alleen toegestaan als u daarvoor toestemming van de directie van het theater en van het optredende gezelschap heeft gekregen. Schouwburg Lochem behoudt zich het recht voor om uw apparatuur in beslag te nemen.

Garderobe
Op last van de brandweer dienen wij u uw jas op te hangen in de bewaakte garderobe. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Inleidingen
Voorafgaand aan een aantal voorstellingen verzorgt de Schouwburg Lochem inleidingen. Informatie hierover staat, indien reeds bekend, vermeld in de brochure en op de website.

Kinderen
Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis een jeugdvoorstelling bezoeken, mits op schoot bij een volwassene. Kinderen onder de 12 jaar kunnen enkel onder begeleiding van een volwassene de voorstelling bezoeken.

Mobiele telefoons
Wij verzoeken u uw mobiele telefoon bij het betreden van de zaal uit te schakelen. Wanneer u bereikbaar moet blijven, kunt u dit doorgeven aan de medewerker van het Bespreekbureau.

Op tijd beginnen
Om het publiek én de artiest(en) niet te storen, kunt u na aanvang van een voorstelling de theaterzaal niet meer betreden. Als er een pauze is kunt u na de pauze plaatsnemen. Restitutie op entreebewijzen is niet mogelijk.

Slechthorenden
De theaterzaal is uitgerust met een infrarood geluidssysteem. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van dit systeem. Voor aanvang van de voorstelling kunt u zich melden bij het Bespreekbureau. U noteert uw gegevens en leent een apparaat dat na de voorstelling door de gastvrouw of -heer weer in ontvangst genomen wordt. Het is niet mogelijk om de apparaten te reserveren.

Stads Lounge
Na afloop van de voorstelling kunt u onder het genot van een hapje en drankje gezellig napraten in onze Stads Lounge. Vaak zijn ook de artiesten daar nog even aanwezig.

Voorzieningen mindervaliden
In de zaal hebben wij twee plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers, op de voorste rij. Het is belangrijk dat u ons laat weten of u hiervan gebruik wenst te maken. Wanneer u slecht ter been bent, verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken. Wij zoeken dan samen met u een geschikte plaats en helpen u graag naar uw plaats. Schouwburg Lochem beschikt over een aangepast toilet.

Wijzigingen
Voor alle gegevens in de brochure geldt: wijzigingen voorbehouden. Aan mogelijke wijzigingen kan geen recht tot restitutie ontleend worden. Wijzigingen staan ook vermeld onder Nieuws.

Aansprakelijkheid
Schouwburg Lochem hanteert de voorwaarden die vermeld staan in de voorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD).

bekijk alle sponsoren
by Sitework