Ons laatste nieuws

ONZE NIEUWE THEATERKRANT IS UIT!

Deze week is er een nieuwe editie van onze theaterkrant verschenen! In deze krant leest u meer over de voorstellingen die de komende maanden bij ons te zien zijn.In de Theaterkrant leest u onder meer over:

lees meer
Prachtige recensies voor Driving Miss Daisy

Driving Miss Daisy wordt voor het eerst in Nederland opgevoerd: een hartverwarmend verhaal over een bijzondere vriendschap tussen een oudere weduwe en haar chauffeur. Het iconische toneelstuk gaat over trots, veranderende tijden en de kracht van vriendschap. Op vrijdag 28 december 2018 komt de voorstelling naar ons theater en dat belooft wat, want de recensies zijn lovend:

lees meer
Schouwburg Lochem gaat samenwerken met Mackaay.

Schouwburg Lochem en Mackaay Communicatie Groep gaan samenwerken op het gebied van communicatie. Het communicatie-adviesbureau uit Lochem gaat ons ondersteunen bij diverse nieuwe marketingactiviteiten.

lees meer
Wila B.V. en Schouwburg Lochem verlengen sponsorcontract

Wila B.V. heeft het sponsorcontract verlengd! Uiteraard zijn wij bijzonder blij dat deze fantastische sponsor voor nog eens twee jaar heeft bijgetekend. Wij hopen op wederom een zeer plezierige samenwerking. Meer informatie over Wila vind je op: https://www.wila.nl/

lees meer
Wij zijn weer open!

Wij zijn weer open en staan graag voor u klaar! De openingstijden van de theaterkassa zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling. Neem een kijkje op de website voor mooie, leuke en inspirerende voorstellingen. Op naar een mooi seizoen,samen!

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework