Ons laatste nieuws

Nominaties Cabaretprijzen 2018 bekend

De VSCD-Cabaretjury heeft de nominaties voor de Cabaretprijzen 2018 bekendgemaakt: zes voorstellingen zijn genomineerd voor de Poelifinario  en vijf voorstellingen voor de Neerlands Hoop. De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De Neerlands Hoop is voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

lees meer
Theatertechnicus Schouwburg Lochem onderscheiden met ‘Zilveren Krommer’

Theatertechnicus bij Schouwburg Lochem, Emiel Langeveld, is zaterdagavond 10 februari jl. gelauwerd met een Zilveren Krommer, een onderscheiding voor theatertechnici.

lees meer
Nieuwe website en kaartverkoopsysteem

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website waarmee het bestellen van tickets, voor u als klant, nog makkelijker en overzichtelijker wordt. De website wordt vanaf heden niet alleen optimaal vertoond op uw computer maar ook op uw smartphone en/of tablet. Maar er zijn meer veranderingen!

lees meer
Programma Nationaal Theaterweekend bekend! Bekijk het overzicht

Het programma van het 'Nationaal Theaterweekend' is bekend! In het overzicht hieronder leest u welke voorstellingen van 26 tot en met 28 januari te zien zijn voor slechts maximaal een tientje.Vr. 26 januari 2018 - Kirsten van TeijnZa. 27 januari 2018 - Theaterfestival i.s.m. Jansstheater.

lees meer
Guido Weijers Extra bijgeboekt

Goed nieuws! Wij hebben cabaretier Guido Weijers kunnen toevoegen aan ons programma! Op donderdag 12 april 2018 staat hij in Lochem met zijn masterclass 'Geluk'. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework