Ons laatste nieuws

Zomersluiting 2024

De theaterkassa is vanaf zaterdag 6 juli tot en met maandag 9 september gesloten. Dinsdag 10 september staan wij weer voor je klaar. Kaarten kun je via deze website gewoon bestellen. Wij wensen iedereen een heerlijke zomer en zien jullie graag in het nieuwe seizoen!

lees meer
Geen hogere btw! Je belast er heel Nederland mee

Een brede coalitie vanuit sport, media, boeken, cultuur en horeca komt in het geweer tegen de btw-verhoging. Het nieuwe kabinet is van plan om in 2026 het btw-tarief voor cultuur, media, horeca, boeken en sport te verhogen van 9% naar 21%. De deelnemende partijen vinden elkaar in de overtuiging dat deze grote lastenverzwaring álle Nederlanders gaat raken. Uiteenlopende organisaties uit al deze sectoren maken zich grote zorgen en starten daarom samen een campagne tegen hogere btw. 

lees meer
Schouwburg Lochem neemt duurzame stap met nieuwe LED verlichting

Schouwburg Lochem zet een grote stap richting duurzaamheid met de overstap van halogeenverlichting naar nieuwe, energiezuinige LED verlichting. Dit besluit komt voort uit Europese regelgeving die het gebruik van halogeenverlichting op termijn verbiedt, waarna Schouwburg Lochem besloot om in samenwerking met Theater Hanzehof & Buitensociëteit Zutphen te investeren in een nieuwe, toekomstbestendige optie.

lees meer
Ontdek onze nieuwe brochure online!

Beste theaterliefhebbers,Het is tijd om je agenda's tevoorschijn te halen, want onze gloednieuwe brochure voor het komende seizoen staat nu online!Vanaf vandaag kun je onze voorstellingen en evenementen bekijken op onze website. Ontdek de pareltjes die we speciaal voor jullie hebben uitgekozen en laat je verrassen door het gevarieerde programma dat we voor jullie hebben samengesteld.

lees meer
Dansstudio POP-UP presenteert DROMENLAND

Ga je met ons mee op bezoek in de wereld van de sprookjes? En natuurlijk neem je een kijkje in de wereld van de videogames! Reis omhoog, de lucht in met een luchtballon en ontdek een hele nieuwe wereld ín de wolken. En.. wat gebeurt er eigenlijk als je ín de TV duikt? In je dromen kan ALLES!

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework