Ons laatste nieuws

Reudinkbrug in Lochem afgesloten t/m juli 2024 Omleiding voor alle verkeer vanuit de richting Goor

LOCHEM – Tot en met eind juli 2024 is de (Reudink)brug gesloten. Alle verkeer vanuit de richting Goor/Markelo wordt omgeleid.

lees meer
Kerstsluiting 2023-2024

Na een zeer geslaagde eerste helft van het theaterseizoen, waarin wij velen van jullie hebben mogen ontvangen, gaan wij genieten van onze kerstvakantie. De schouwburg is gesloten van 23 december 2023 tot en met 3 januari 2024. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Dringende vragen kan je stellen per mail:  info@schouwburglochem.nl. De theaterkassa is vanaf donderdag 4 januari weer geopend.Tot die tijd kan je via onze website gewoon blijven reserveren.Wij wensen iedereen gezellige kerstdagen en een mooi nieuw jaar.

lees meer
Schouwburg Lochem nodigt jongeren uit aan tafel

Schouwburg Lochem gaat in 2024 van start met een jongerenpanel om de wensen en behoeftes van de doelgroep 15 tot 26 jaar in beeld te brengen. “Wij willen graag weten welke films en voorstellingen voor deze doelgroep interessant zijn. Zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat Schouwburg Lochem een bruisende plek gaat worden, ook voor jongeren!” aldus theaterprogrammeur Sheila van Dongeren. 

lees meer
Maandagavond van de Bieb gaat weer van start

Nog eventjes en het is weer zover! De succesformule Maandagavond van de bieb gaat weer van start. Dit is een samenwerking tussen de Schouwburg Lochem, Boekhandel Lovink en Bij de bieb onder de naam ‘Maandagavond van de bieb.’ Een evenement op de maandagavond waarbij literatuur wordt omlijst door muziek in de Lochemse schouwburg. De deelnemers van vorig seizoen waren enthousiast. De eerste Maandagavonden van de bieb van dit tweede seizoen zijn al te reserveren. Er staan mooie namen in de agenda. Denk aan Marion Bloem, Gijs Wilbrink, Toon Tellegen en Auke Hulst.

lees meer
Schouwburg Lochem, de plek waar dromen werkelijkheid kunnen worden

Na een succesvolle start van de Schouwburg Lochem december-wensmaand 2022 waarin een grote wens van twee bezoekers is uitgekomen door het organiseren van een kort privé-concert en meet & greet met Veldhuis en Kemper, is besloten ook dit jaar weer een droom in vervulling te laten gaan. Misschien wel jouw droom?

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework