Ons laatste nieuws

Wij zijn weer open!

Goed nieuws! Wij hebben onze deuren weer geopend.

lees meer
Kaartverkoop seizoen 2020-2021

Start kaartverkoop In verband met de regelgeving omtrent de 1,5 meter samenleving mag de schouwburg maximaal 90 bezoekers per voorstelling ontvangen. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. Kijk dus goed naar de aanvangstijd op uw ticket. Tevens is landelijk besloten om het theaterseizoen op te splitsen in twee delen: van september 2020 tot december 2020 en van januari 2021 tot en met juni 2021. De tweede helft van het seizoen is middels voorinschrijving in de verkoop. 

lees meer
update Coronavirus

Update coronavirus  06-10-2020                                                                                                                      NIEUW: mondkapjesplicht.  Aanvullend op onze bestaande maatregelen stellen we per direct het dragen van een mondkapje verplicht. Wij verstrekken geen mondkapjes. Wij vragen u deze zelf mee te nemen.Als u in de zaal zit, of aan een tafeltje in de foyer, mag u uw mondkapje afdoen.

lees meer
Bijgeboekt: Ronald Goedemondt

lees meer
Interview met Pepijn Gunneweg Muziek, magie, humor en spektakel in The Great Wonder.

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, had een paar jaar niet op het toneel gestaan – jaren dat hij veel voor de televisie werkte – maar voelde dat hij weer het theater in moest. Nu is hij terug, met The Great Wonder, een soloprogramma vol muziek, acrobatiek, variété, kleinkunst en magie, de combinatie waarvoor Gunneweg heeft bewezen een speciaal talent te hebben.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework