Ons laatste nieuws

Vacature - Assistent Manager Horeca & Events (m/v)

Schouwburg Lochem is een middelgroot theater met twee zalen van respectievelijk 420 en 100 zitplaatsen. Ook hebben we een filmhuis en organiseren we events zoals dansfeesten, pubquizen, theaterdiners of een ladiesnight. We werken met een klein en ambitieus team dat goed op elkaar is ingespeeld. We hechten grote waarde aan onze maatschappelijke rol en werken graag en veel samen met andere organisaties. Schouwburg Lochem is constant in beweging en op zoek naar nieuwe activiteiten om te ontplooien. Per 1 september zoken wij voor ons Horeca & Events team nog een ambitieuze: ASSISTENT MANAGER HORECA & EVENTS (32 u p/wk)

lees meer
Cabaretière geeft grootschalige culturele campagne muzikaal vervolg Claudia de Breij schrijft single Mooier dan ooit

lees meer
Handige vrijwilliger gezocht!

Schouwburg Lochem zoekt “handige Harry“

lees meer
Kick-off samenwerking Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof & Buitensociëteit: Podium van de regio

Onder het credo ‘Samenwerking maakt sterk’ gaan Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof & Buitensociëteit hun professionele band versterken. Focus van de samenwerking ligt op het delen van kennis en kunde, het beperken van afbreukrisico en het versterken van de lokale en regionale maatschappelijke positie. Dit alles zonder eigen identiteit te verliezen.

lees meer
400 Culturele instellingen dromen de zalen alweer vol. Droom mee!

Wat begon als een hoopvolle tekst speciaal geschreven voor één theater werd al snel omarmd door de gehele culturele sector en groeide uit tot een poëtisch statement dat per vandaag sectorbreed wordt verspreid. Aan alle mensen die theater een warm hart toedragen Het kunstwerk, bestaande uit een column (geschreven door Jan Beuving) en een video, gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. De 400 theaters, podia, producenten, impresariaten, academies, sectorinstellingen, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen kijken reikhalzend uit naar dat moment.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework