Ons laatste nieuws

Start kaartverkoop nieuw seizoen

Het is lang stil geweest rondom de schouwburg, maar de deuren zullen deze week weer wagenwijd worden open gezet voor onder andere de eindmusicals van enkele basisscholen en de leerlingen van Muzehof Centrum voor de Kunsten. Wat hebben wij er zin in! Maar er is er nog meer goed nieuws: het theaterprogramma van september tot en met december 2021 is afgerond. We kunnen melden dat we bijna van start gaan met de verkoop voor de eerste helft van het seizoen. Het theaterprogramma is vanaf woensdag 30 juni a.s. om 15:00 uur online te bewonderen op www.schouwburglochem.nl. Voor de tweede helft van het theaterseizoen (januari - mei 2022) gaan wij eind augustus in de verkoop. Je ontvangt van ons dan ook de brochure.

lees meer
Vacature - Assistent Manager Horeca & Events (m/v)

Schouwburg Lochem is een middelgroot theater met twee zalen van respectievelijk 420 en 100 zitplaatsen. Ook hebben we een filmhuis en organiseren we events zoals dansfeesten, pubquizen, theaterdiners of een ladiesnight. We werken met een klein en ambitieus team dat goed op elkaar is ingespeeld. We hechten grote waarde aan onze maatschappelijke rol en werken graag en veel samen met andere organisaties. Schouwburg Lochem is constant in beweging en op zoek naar nieuwe activiteiten om te ontplooien. Per 1 september zoken wij voor ons Horeca & Events team nog een ambitieuze: ASSISTENT MANAGER HORECA & EVENTS (32 u p/wk)

lees meer
Cabaretière geeft grootschalige culturele campagne muzikaal vervolg Claudia de Breij schrijft single Mooier dan ooit

lees meer
Handige vrijwilliger gezocht!

Schouwburg Lochem zoekt “handige Harry“

lees meer
Kick-off samenwerking Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof & Buitensociëteit: Podium van de regio

Onder het credo ‘Samenwerking maakt sterk’ gaan Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof & Buitensociëteit hun professionele band versterken. Focus van de samenwerking ligt op het delen van kennis en kunde, het beperken van afbreukrisico en het versterken van de lokale en regionale maatschappelijke positie. Dit alles zonder eigen identiteit te verliezen.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework