Ons laatste nieuws

Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof lanceren Achter de Coulissen podcast

Achter de Coulissen Podcast is een initiatief van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof, waarbij iedere maand twee inspirerende cultuurliefhebbers en / of makers met elkaar in gesprek gaan. Voor iedereen die meer cultuur in zijn leven verlangt. De podcast biedt een kijkje in het reilen en zeilen van twee toonaangevende theaters van Oost-Nederland, de persoonlijke verhalen van de gasten en de magie van de voorstellingen.

lees meer
Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof lanceren jongerenlabel ePiC

Vanaf 2 januari 2022 lanceren Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof hun jongerenlabel ePiC. ePiC gooit de deuren van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof wagenwijd open voor iedereen van 12 t/m 23 jaar! Voor slechts 5 euro kunnen jongeren naar elke voorstelling, van theater tot film, en krijgen ze exclusief toegang tot activiteiten rondom het programma van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof. Vanaf twee weken voor aanvang van de voorstelling kunnen de jongeren via de websites hun tickets kopen. 

lees meer
update 26 november

Vanaf zondag 28 november gelden extra maatregelen van de overheid en het RIVM om verdere verspreiding van het coronaviris tegen te gaan. Alle publiek toegankelijke locaties zijn van 17:00 uur tot 05:00 uur gesloten. Tot onze grote spijt betekent dit dat ons programma in elk geval tot zondag 19 december wordt afgelast. Wij gaan wederom uitzoeken of de voorstellingen die tot en met zondag 19 december op het programma stonden verplaatst kunnen worden. Dit kost even tijd, we laten uiteraard zo snel mogelijk van ons horen. Kaarthouders ontvangen daarover persoonlijk bericht. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de actuele ontwikkelingen. 

lees meer
Persbericht: College wil subsidie verhogen om Schouwburg Lochem te behouden

lees meer
Prachtige recensies voor Alex Ploeg

Alex Ploeg ging donderdag 4 november jl. feestelijk in première met 'EGO'. Op vrijdag 1 april 2022 is de show te zien in Schouwburg Lochem. Hieronder een greep uit de recensies.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework