Ons laatste nieuws

Zomersluiting 2023

De theaterkassa is vanaf zaterdag 8 juli tot en met maandag 4 september gesloten. Dinsdag 5 september staan wij weer voor je klaar. Kaarten kun je via de website gewoon bestellen. Wij wensen iedereen een heerlijke zomer en zien jullie graag in het nieuwe seizoen!

lees meer
De KinderKaravaan komt donderdag 10 augustus 2023 naar Lochem! | Toegang is gratis geen ticket nodig

De KinderKaravaan trekt weer de parken in! In de laatste twee weken van de zomervakantie is de voorstelling AU! iedere werkdag te zien in één van de parken van Apeldoorn, Klarenbeek, Beekbergen, Zutphen en Lochem. AU! is geschikt voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd en speelt dagelijks om 13:00 en 15:00 uur. Op donderdag 10 augustus komt de KinderKaravaan naar Lochem, locatie: De Hoge Weide, Zwiepseweg 107. De toegang is gratis. Kom jij ook naar het park?

lees meer
Theaters Hanzehof en Orpheus en Schouwburg Lochem presenteren: Open Podium

De regio Gelderse Stedendriehoek heeft een groot aantal amateur cultuurbeoefenaars. Cultuur beoefenen verbindt mensen en geeft ze zin en vreugde. De drie podia in de Gelderse Stedendriehoek slaan de handen om die reden ineen om talent uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen een podium te bieden. Vanaf 1 september 2023 presenteren zij Open Podium: voor regionaal talent.

lees meer
Koningsdag gesloten

Donderdag 27 april zijn wij gesloten. Voor dringende vragen kun je mailen naar info@schouwburglochem.nl. Fijne Koningsdag!

lees meer
Vacature Matchmaker(s) Urban & Jongerencultuur

Theater Orpheus in Apeldoorn, Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof in Zutphen willen gezamenlijk de, in de Gelderse Stedendriehoek woonachtige, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 16 tot 30 jaar nog meer betrekken bij hun podia als jonge maker/talent, maar ook als publiek van nieuwe cultuuruitingen. De drie podia gaan de jongere doelgroep invloed geven op hun programmering. Om aan die ambitie vorm en inhoud te geven zijn wij op zoek naarMatchmaker(s) Urban & Jongerencultuur 8-16 uurDe functie valt uiteen in 8 uur per week voor Orpheus en 8 uur per week voor Lochem en Zutphen samen. De functie kan gecombineerd worden tot een functie voor 16 uur, maar ook ingevuld worden door twee personen.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework