Ons laatste nieuws

Schouwburg Lochem gesloten tijdens de kerstvakantie

Schouwburg Lochem is vanwege de kerstvakantie gesloten van zaterdag 29 december 2018 tot en met maandag 7 januari 2019. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar. De theaterkassa is vanaf dinsdag 8 januari 2019 weer geopend.Tot die tijd kunt u via onze website gewoon blijven reserveren.Wij wensen u fijne feestdagen en een mooi en gezond 2019 toe!

lees meer
Theatertournee ´All At Once´ van Romy Monteiro geannuleerd

Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de voorstelling van Romy Monteiro op woensdag 6 februari 2019 is geannuleerd. Romy Monteiro zou vanaf februari 2019 te zien zijn in de Nederlandse theaters met haar eerste eigen voorstelling ‘All At Once’.

lees meer
SPEEL MEE MET PERCOSSA

Op vrijdag 1 februari 2019 organiseert SPEEL MEE MET een exclusieve masterclass van PERCOSSA met aansluitend hun theaterconcert 'BAM'! Tijdens een 2 uur durende workshop, onder leiding van de inspirerende theaterslagwerker John Sonderen, bereiden we samen de stukken alvast voor.  SPEEL MEE MET wordt georganiseerd in samenwerking met Muzehof, CultuurMij Oost en Schouwburg Lochem. We nodigen je van harte uit om mee te doen!

lees meer
André Manuel speelt op meesterlijke wijze de première van ‘DREEJKLEZOEW’

André Manuel ging op 7 november jl. in première met zijn 16e solovoorstelling 'DREEJKLEZOEW'. Filosofisch, aardedonker en messcherp.André Manuel - 'DREEJKLEZOEW''DREEJKLEZOEW' is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. André Manuel gebruikt het podium waarvoor het bedoeld is.

lees meer
Prachtige recensies voor Driving Miss Daisy

Driving Miss Daisy wordt voor het eerst in Nederland opgevoerd: een hartverwarmend verhaal over een bijzondere vriendschap tussen een oudere weduwe en haar chauffeur. Het iconische toneelstuk gaat over trots, veranderende tijden en de kracht van vriendschap. Op vrijdag 28 december 2018 komt de voorstelling naar ons theater en dat belooft wat, want de recensies zijn lovend:

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework