Ons laatste nieuws

Jouw Spotlight Momentje Laat dromen werkelijkheid worden

Schouwburg Lochem biedt jou een unieke kans tijdens de donkere dagen voor kerst.Voor iedereen die de maand december – en dan vooral die van een ander – een gouden randje en extra glinstering wil geven: dit is je kans. Want dat is waar het tijdens de donkere dag toch uiteindelijk om draait, delen en samenzijn. Onbetaalbaar, toch?Doe een theaterwens en misschien wordt het werkelijkheid.Laat een kleinkind zingen voor opa en oma op het grote podium, neem een podcast op met vrienden, op de foto met je grote idool, een feestje vieren omdat dat normaal niet zomaar kan, een dag meelopen met opbouwen van een voorstelling, met je (mede)bewoners gezellig naar een voorstelling.Wil jij jouw eigen wens of een wens voor een ander achterlaten?Kom langs bij de schouwburg om jouw wens op te schrijven of mail jouw spotlight momentje naar info@schouwburglochem.nl o.v.v. je naam, e-mail en/of telefoonnummer en wie weet wordt jouw droom werkelijkheid. Wij verzamelen alle wensen in de speciale wensboom voor kerst. Eind januari wordt bekend welke droom wij in vervulling laten gaan. Bovendien hebben wij voor 5 dromers een leuk cadeau klaarstaan.

lees meer
Kleuren en winnen!

Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij een mooie kleurplaat. Kleur de tekening zo mooi mogelijk en lever deze uiterlijk 6 december a.s. in bij Schouwburg Lochem of maak een foto en mail deze naar info@schouwburglochem.nl. Zo maak jij kans op 2 vrijkaartjes voor Pieter Konijn op zondag 8 januari 2023. - - - DOWNLOAD HIER DE KLEURPLAAT - - -

lees meer
Nieuw in Lochem: Maandagavond van de bieb

Nog eventjes en het is zover! De samenwerking tussen de Schouwburg Lochem, Boekhandel Lovink en Graafschap bibliotheken gaat van start onder de naam ‘Maandagavond van de bieb.’ Een evenement op de maandagavond waarbij literatuur wordt omlijst door muziek in de Lochemse schouwburg. De eerste Maandagavonden van de bieb zijn al te reserveren. Er staan mooie namen in de agenda. Denk aan Arthur Japin, Michel Krielaars en Jaap Robben.

lees meer
Schouwburg Lochem 3 november gesloten

lees meer
Theaterseizoen 2022-2023 in de startblokken

“In het nieuwe theaterseizoen zijn er weer veel bekende en vertrouwde artiesten te gast in Schouwburg Lochem en natuurlijk ook nieuwe talenten die hun best gaan doen om de harten van het publiek te veroveren” aldus programmeur en directeur Mirjam Radstake.Het komende seizoen kunnen theaterliefhebbers vanaf zaterdag 10 september hun hart ophalen bij artiesten die inmiddels een trouwe schare fans hebben opgebouwd, zoals Daniël Arends, Karin Bloemen, Lenette van Dongen en de Ashton Brothers. Daarnaast zijn er ook optredens van artiesten die voor het eerst naar Schouwburg Lochem komen, zoals de cabaretiers Remy Evers en Teun van den Elzen, hét muzikale comedytalent Lisa Ostermann en Voice-senior winnaar Phil Bee ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework