Ons laatste nieuws

Schouwburg Lochem neemt duurzame stap met nieuwe LED verlichting

Schouwburg Lochem zet een grote stap richting duurzaamheid met de overstap van halogeenverlichting naar nieuwe, energiezuinige LED verlichting. Dit besluit komt voort uit Europese regelgeving die het gebruik van halogeenverlichting op termijn verbiedt, waarna Schouwburg Lochem besloot om in samenwerking met Theater Hanzehof & Buitensociëteit Zutphen te investeren in een nieuwe, toekomstbestendige optie.

lees meer
Ontdek onze nieuwe brochure online!

Beste theaterliefhebbers,Het is tijd om je agenda's tevoorschijn te halen, want onze gloednieuwe brochure voor het komende seizoen staat nu online!Vanaf vandaag kun je onze voorstellingen en evenementen bekijken op onze website. Ontdek de pareltjes die we speciaal voor jullie hebben uitgekozen en laat je verrassen door het gevarieerde programma dat we voor jullie hebben samengesteld.

lees meer
Dansstudio POP-UP presenteert DROMENLAND

Ga je met ons mee op bezoek in de wereld van de sprookjes? En natuurlijk neem je een kijkje in de wereld van de videogames! Reis omhoog, de lucht in met een luchtballon en ontdek een hele nieuwe wereld ín de wolken. En.. wat gebeurt er eigenlijk als je ín de TV duikt? In je dromen kan ALLES!

lees meer
Reudinkbrug in Lochem afgesloten t/m juli 2024 Omleiding voor alle verkeer vanuit de richting Goor

LOCHEM – Tot en met eind juli 2024 is de (Reudink)brug gesloten. Alle verkeer vanuit de richting Goor/Markelo wordt omgeleid.

lees meer
Kerstsluiting 2023-2024

Na een zeer geslaagde eerste helft van het theaterseizoen, waarin wij velen van jullie hebben mogen ontvangen, gaan wij genieten van onze kerstvakantie. De schouwburg is gesloten van 23 december 2023 tot en met 3 januari 2024. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Dringende vragen kan je stellen per mail:  info@schouwburglochem.nl. De theaterkassa is vanaf donderdag 4 januari weer geopend.Tot die tijd kan je via onze website gewoon blijven reserveren.Wij wensen iedereen gezellige kerstdagen en een mooi nieuw jaar.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework