Ons laatste nieuws

Zomersluiting Schouwburg Lochem t/m 5 september

Schouwburg Lochem is vanwege zomersluiting gesloten tot en met maandag 5 september.Op dinsdag 6 september staan wij weer voor je klaar.Voor informatie, het bekijken van je persoonlijk account en kaartverkoop kun je terecht op deze website.Heb je een dringende vraag dan kun je deze stellen via info@schouwburglochem.nlWij wensen je een fijne zomer toe en graag tot ziens in het nieuwe theaterseizoen.Team Schouwburg Lochem

lees meer
Seizoen 2022 - 2023 gaat van start!

Vanaf woensdag 15 juni (10.00 uur) koop je jouw kaarten ---- Wegdromen, snikken, schateren, verwonderen, høken, hersenkraken.... Binnenkort is het eindelijk zover. Dan presenteren wij met trots het nieuwe theaterseizoen. En wij kunnen alvast verklappen dat deze vol zit met pareltjes. We gaan met je lachen, huilen, spelen, dansen en denken. Seizoen 2022 - 2023 van Schouwburg Lochem zit boordevol voorstellingen zoals je van ons gewend bent. Binnen alle genres vertegenwoordigen we een breed scala aan ideeën, emoties en benaderingen. Met ruim 80 professionele voorstellingen is er voor ieder wat wils. Uiteraard geniet je aankomend seizoen ook van prachtige films of een heerlijke avond uit met vrienden tijdens een evenement van StadsLounge Live.

lees meer
Keidagen & Schouwburg Lochem

De Keidagen barsten weer los! Wij feesten ook weer mee. En omdat het feest dit jaar nog groter mag zijn, dansen wij dit jaar ook buiten! En zoals jullie van ons gewend zijn, is er binnen ook een hoog feestgehalte. Dus trek je mooiste outfit aan voor onze Foute Party, gooi de handen in de lucht voor DJ Doubble B of geniet van het lekkerste speciaal bier van onze Bert! 

lees meer
Werken bij Schouwburg Lochem? Blink uit in jouw rol als horeca topper!

Ben je op zoek naar een leuke baan als horeca medewerker? Per direct zoeken wij flexibele collega’s met enige ervaring in de horeca, die bereid zijn om tot laat te werken op avonden en zo nu en dan ook overdag ons team te komen versterken.Het ene moment ruim je de tafels af en maak je de bar netjes en het andere moment is het spitsuur in onze foyer en presteer jij het onze gasten in no time van een drankje te voorzien.Je begrijpt dat er links en rechts ook wat schoonmaakwerk moet worden verricht. Je collega’s te helpen als jij het even wat rustiger hebt. Kom maar op, want wij geloven dat jij het verschil maakt.

lees meer
Een gruwelijk verhaal dat je naar de keel grijpt De Theater BV brengt Trompettist in Auschwitz op de planken

“Het is een verhaal dat je naar de keel grijpt.” Zo omschrijft scriptschrijver Allard Blom het aangrijpende verhaal van de Joods-Nederlandse trompettist Lex van Weren die dankzij zijn trompetspel het vernietigingskamp Auschwitz overleefde.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework