Ons laatste nieuws

Maak kans op 10 vrijkaarten

Woensdag 9 mei 2018 verschijnt er een advertentie van Schouwburg Lochem in de Berkelbode. Door de advertentie zichtbaar tot 23 mei 2018 achter uw raam te plakken, maakt u kans op 10 vrijkaarten. Voorwaarden - Deelname is gratis. Deelname vindt plaats wanneer de poster zichtbaar achter u raam hangt. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen. - De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie. - De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdig wijze door notariskantoor Tap & van Hoff Notarissen. - Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

lees meer
Theatertechnicus Schouwburg Lochem onderscheiden met ‘Zilveren Krommer’

Theatertechnicus bij Schouwburg Lochem, Emiel Langeveld, is zaterdagavond 10 februari jl. gelauwerd met een Zilveren Krommer, een onderscheiding voor theatertechnici.

lees meer
Nieuwe website en kaartverkoopsysteem

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website waarmee het bestellen van tickets, voor u als klant, nog makkelijker en overzichtelijker wordt. De website wordt vanaf heden niet alleen optimaal vertoond op uw computer maar ook op uw smartphone en/of tablet. Maar er zijn meer veranderingen!

lees meer
Programma Nationaal Theaterweekend bekend! Bekijk het overzicht

Het programma van het 'Nationaal Theaterweekend' is bekend! In het overzicht hieronder leest u welke voorstellingen van 26 tot en met 28 januari te zien zijn voor slechts maximaal een tientje.Vr. 26 januari 2018 - Kirsten van TeijnZa. 27 januari 2018 - Theaterfestival i.s.m. Jansstheater.

lees meer
Guido Weijers Extra bijgeboekt

Goed nieuws! Wij hebben cabaretier Guido Weijers kunnen toevoegen aan ons programma! Op donderdag 12 april 2018 staat hij in Lochem met zijn masterclass 'Geluk'. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework