Ons laatste nieuws

Au! Een vrolijke dansvoorstelling over pijn

Netwerkbijeenkomst Stichting Welzijn Lochem Samen bouwen aan een krachtige samenleving

Stichting Welzijn Lochem organiseert op donderdagmiddag 16 november aanstaande een netwerkbijeenkomst over samen bouwen aan een krachtige samenleving. Samen bouwen aan die prettige en sociale buurt, dat is waar wij bij ondersteunen. Birgit Oelkers heeft van dit bouwen haar levenswerk gemaakt. Zij neemt ons op deze bijeenkomst mee in de wereld van het community based werken, de valkuilen en de succesverhalen. 

lees meer
Interview met Willem Voogd over voorstelling Baba

Op zaterdag 2 december komt de theatervoorstelling Baba naar Lochem, over de onwaarschijnlijke reis van een Russische vrouw tijdens de Tweede Wereldoorlog, de liefde achterna van Odessa naar Nederland. Een initiatief van acteur Willem Voogd, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van zijn eigen oma. In 2021 verscheen al de succesvolle, gelijknamige podcast en nu is er dan de voorstelling. We spreken Willem tijdens de repetities.

lees meer
Eerste deelnemer Open Podium bekend

De eerste deelnemer voor het Open Podium op zaterdag 30 september in Schouwburg Lochem is bekend. Het is Singer Songwriter/gitarist Bastiaan Prasa. Hij speelt melancholieke songs waarin dieren en de vier elementen aarde, lucht, vuur en water centraal staan. Afgelopen januari verscheen zijn debuutsingle, Palmtrees. Het Open Podium is vrij toegankelijk voor iedereen. Je bent dus van harte welkom! 

lees meer
Zomersluiting 2023

De theaterkassa is vanaf zaterdag 8 juli tot en met maandag 4 september gesloten. Dinsdag 5 september staan wij weer voor je klaar. Kaarten kun je via de website gewoon bestellen. Wij wensen iedereen een heerlijke zomer en zien jullie graag in het nieuwe seizoen!

lees meer
De KinderKaravaan komt donderdag 10 augustus 2023 naar Lochem! | Toegang is gratis geen ticket nodig

De KinderKaravaan trekt weer de parken in! In de laatste twee weken van de zomervakantie is de voorstelling AU! iedere werkdag te zien in één van de parken van Apeldoorn, Klarenbeek, Beekbergen, Zutphen en Lochem. AU! is geschikt voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd en speelt dagelijks om 13:00 en 15:00 uur. Op donderdag 10 augustus komt de KinderKaravaan naar Lochem, locatie: De Hoge Weide, Zwiepseweg 107. De toegang is gratis. Kom jij ook naar het park?

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework