Previewavond

Presentatie van het nieuwe theaterseizoen 2023/2024


Schouwburg Lochem organiseert in samenwerking met de Stichting Vrienden van Schouwburg Lochem een exclusieve avond op donderdag 11 mei. Op deze avond krijgt u als eerste een preview van het nieuwe theater- en filmseizoen in de vorm van optredens en voorproefjes. Laat je verrassen en ontroeren, misschien moet je zelfs een traantje wegpinken of bulderen van het lachen.

Als je Vriend bent van Schouwburg Lochem kun je met je Vrienden-vouchercode gratis naar deze avond. Je kunt je aanmelden via onze website of theaterkassa.

Ben je geen Vriend maar wil je toch graag de previewavond bijwonen? Dat kan. Een kaartje kost €5,00 p.p. En besluit je op de avond zelf nog Vriend te worden dan kan je nog meeprofiteren van het bestellen met voorrang vanaf vrijdag 12 mei. Onder de bestelknop vind je de mogelijkheid om een kaartje te kopen.


Start Kaartverkoop
Vrijdag 12 mei om 10:00 uur start de kaartverkoop voor de Vrienden. Tevens zijn de medewerkers van Schouwburg Lochem, speciaal voor de Vrienden, aanwezig op maandag 15 mei (10:00 uur -12:00 uur) om je bestelling aan te nemen. Daarna gelden weer onze reguliere openingstijden. Dinsdag 16 mei begint de reguliere kaartverkoop. I.v.m. de Keidagen en Hemelvaart is de theaterkassa gesloten op donderdag 18 en vrijdag 19 mei. 

Vriend worden 
Als Vriend ontvang je diverse exclusieve voordelen en privileges. Je ontvangt een uitnodiging voor de Vriendenavond, je krijgt als eerste de brochure en je kunt met voorrang je kaarten bestellen. 

Aanmelden als Vriend kan via de website of telefonisch van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. 

lees meer +
donderdag 11 mei 2023 20:00
vanaf € 0.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework