Word Vriend

Schouwburg Lochem heeft al meer dan dertig jaar een actieve vriendenclub. Ooit zijn we opgericht om de schouwburg overeind te houden na een aangekondigde bezuiniging door de gemeenteraad. Sinds die tijd heeft de vriendenclub veel voor de schouwburg betekend. In het begin was het doel vooral het in stand houden van de schouwburg. Later werd het mogelijk om de schouwburg te ondersteunen door de aanschaf van bijvoorbeeld een extra podium of een piano. In deze voor de schouwburg moeilijke jaren proberen wij ook op andere manieren te steunen, zodat we Schouwburg Lochem kunnen blijven behouden. Ook sponsoren de vrienden al jaren een aantal voorstellingen per jaar. Voor de vrienden zelf staat daar tegenover dat zij als eerste de brochure krijgen en natuurlijk de vriendenavond/middag.

Vriend zijn heeft veel voordelen
Voor het theater seizoen 2022-2023 zijn er twee pakketten. Op deze pagina vind je de voordelen en prijzen die bij deze nieuwe pakketten horen.

Soorten Lidmaatschap
  

Goede Vriend
€ 25,-
Beste Vriend
€ 50,-
Vrienden steunen Schouwburg Lochem  xx
Vrienden ontvangen als eerste het (nieuwe) programma xx
Vrienden mogen als eerste, dus met voorrang, kaarten bestellen voor voorstellingen en activiteiten   xx
Vrienden worden uitgenodigd voor de Vriendenavond met optredens en voorproefjes van het nieuwe seizoen  xx
Vrienden krijgen twee vrijkaarten voor een extra speciale vriendenmiddag of avond  x x
Beste vrienden krijgen twee vrijkaarten voor Filmhuis Lochem  x
Keuze gemaakt?   BLIJF/WORD VRIEND
klik hier
BLIJF/WORD VRIEND
klik hier

Na het bestellen van je lidmaatschap ontvang je een bevestiging met daarin een link naar je e-ticket met een persoonlijke vouchercode. Enkel door gebruik van deze code kun je profiteren van alle voordelen, zoals het met voorrang bestellen van kaarten voor het nieuwe seizoen. Bewaar je vouchercode daarom goed, deze is het hele theaterseizoen 2022-2023 geldig.

Verleng je vriendschap voor 2 mei 
Alle vrienden die hun vriendschap voor 2 mei verlengen ontvangen in de eerste week van juni de programmabrochure thuis op de mat. Verleng je je vriendschap na 2 mei dan kun je je brochure in de eerste week van juni ophalen bij de kassa van de schouwburg.

Vriendenavond donderdag 9 juni
Samen met onze vrienden, luiden we het seizoen in tijdens de speciale vriendenavond op donderdag 9 juni.Tijdens de vriendenavond word je feestelijk ontvangen, krijg je een voorproefje op het nieuwe seizoen en is er volop vermaak en kun je je door mede-vrienden laten inspireren voor je keuzes voor het komende seizoen. Met de vriendencode, die krijg je bij het verlengen van je vriendschap, kun je 2 kaarten voor de avond reserveren. Let op! Om te kunnen reserveren heb je de vriendencode voor het seizoen 22/23 nodig. Klik hier voor het bestellen van kaarten.

Start voorverkoop vrienden vrijdag 10 juni
Vanaf vrijdag 10 juni om 10.00 uur start de voorverkoop voor vrienden. Met je vriendencode bestel je je kaarten via de website van de schouwburg. Of je neemt van di-vr tussen 10-12 uur contact op met de kassa via telefoonnummer 0573-250051. Speciaal voor vrienden is de kassa maandag 13 juni tussen 10-13 uur extra geopend. Vanaf woensdag 15 juni kan iedereen kaarten kopen.

Extra donatie
Wil je een extra donatie doen dan is dit uiteraard mogelijk! Het bankrekeningnummer hiervoor is: NL75 RBRB 88 35 07 9365 t.n.v. St. Vrienden van Schouwburg Lochem.
Bij voorbaat hartelijk dank hiervoor.

 
Mocht u vragen of goede ideeën hebben laat dat dan vooral weten. U kunt ons altijd bereiken via vrienden@schouwburglochem.nl.


bekijk alle sponsoren
by Sitework