Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof lanceren Achter de Coulissen podcast

Achter de Coulissen Podcast is een initiatief van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof, waarbij iedere maand twee inspirerende cultuurliefhebbers en / of makers met elkaar in gesprek gaan. Voor iedereen die meer cultuur in zijn leven verlangt. De podcast biedt een kijkje in het reilen en zeilen van twee toonaangevende theaters van Oost-Nederland, de persoonlijke verhalen van de gasten en de magie van de voorstellingen.
Onze podcast is vanaf 12 januari maandelijks te beluisteren via Spotify en te zien op ons YouTube kanaal. We trappen af met Patricia Pisters, hoogleraar Film Studies, en Peter Kapritsias, illustrator en concept artist voor film. Zij gaan in gesprek over de magische filmwereld.

Peter Kapritsias komt zaterdag 30 april naar Schouwburg Lochem. 

Op zaterdag 30 april komt concept artist Peter Kapritsias een workshop geven over concept tekenen voor films en games. In deze workshop laat hij de deelnemers stap voor stap zien hoe de werelden uit films en games ontworpen worden. Daarna kunnen de deelnemers meedoen met een oefening waarin je zelf een ontwerp gaat tekenen. Er is ook een mogelijkheid om mee te kijken naar Peter’s proces via het scherm. Aansluitend wordt de film ‘Guardians of the Galaxy’ vertoond. Een ticket voor de hele avond kost 5 euro voor iedereen van 12 t/m 23 jaar en is vanaf 2 januari te bestellen via schouwburglochem.nl

bekijk alle sponsoren
by Sitework