Guardians of the Galaxy

& Workshop Concept tekenen

Film


ePiC, het jongerenlabel van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof, organiseert rondom geselecteerde voorstellingen speciale evenementen voor alle jongeren. Op zaterdag 30 april komt concept artist Peter Kapritsias een workshop geven over concept tekenen voor films en games. In deze workshop laat hij de deelnemers stap voor stap zien hoe de werelden uit films en games ontworpen worden. Daarna kunnen de deelnemers meedoen met een oefening waarin je zelf een ontwerp gaat tekenen. Er is ook een mogelijkheid om mee te kijken naar Peter’s proces via het scherm. Aansluitend wordt de film ‘Guardians of the Galaxy’ vertoond. Een ticket voor de hele avond kost 5 euro voor iedereen van 12 t/m 23 jaar.

Neem je eigen schetsboekje / potloden / pennen mee!

Peter Kapritsias spreekt in onze podcast 'Achter de Coulissen' met hoogleraar Patricia Pisters. Deze aflevering is te luisteren via Spotify en ons YouTube kanaal. 

In Marvels "Guardians of the Galaxy" wordt jacht gemaakt op ruimte-avonturier Peter Quill die een bol heeft gestolen waar een verraderlijke slechterik zijn zinnen op heeft gezet. Maar wanneer Quill de krachten van de bol ontdekt, moet hij een manier zien te vinden om de rivalen die achter hem aan zitten te verenigen om samen het universum te redden.

Met o.a. Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel als de stem van Groot, Bradley Cooper als de stem van Rocket, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close als Commander Rael en Benicio del Toro als The Collector.

lees meer +
zaterdag 30 april 2022 19:30
vanaf € 5.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework