Yentl en de Boer

Modderkruipers

Cabaret

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes. Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie ‘Yentl en de Boer de Serie’. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling ‘De Kampvuursessies’, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

lees meer +
vrijdag 19 april 2024 20:00 uur
€ 28.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

★★★★
'Ook nu weer doen ze hun naam als beste cabaretliedjes­schrijvend en -zingend duo eer aan.'
NRC

★★★★
'... je komt ogen en vooral oren tekort'
De Telegraaf

★★★★
'De fraaie beelden (...) worden versterkt door de strakke choreografieën'
Trouw

★★★★
'...een spetterend muzikaal feestje...'
DvhN

bekijk alle sponsoren
by Sitework