Van Dik Hout

25 jaar Van Dik Hout

Concert

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en viert dit met de theatertour ‘25 jaar Van Dik Hout’. In akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als ‘Stil in mij’, ’Alles of niets’, ‘Mijn houten hart’ en ‘Zij maakt het verschil’. Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout tot de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Hun 25-jarig jubileum vieren ze niet alleen met een theatertour, maar ook met een documentaire, een gloednieuw album en nieuwe singles!

Nu is er dan het nieuwe album ‘Een Nacht Eeuwigheid’, een album waarmee de band terugkeert naar zijn roots, en weer als vanouds rockt, zonder enige concessie te doen aan schoonheid. Al veel eerder kwam de titeltrack van het album als single uit. 

‘25 jaar Van Dik Hout’: prachtige muziek op een geweldig jubileumfeest dat u niet mag missen!
Muzikanten: Martin Buitenhuis (zang), Benjamin Kribben (bas), Dave Rensmaag (gitaar), Sandro Assorgia (gitaar) en Patrick van Herrikhuyzen (toetsen).

lees meer +
donderdag 16 april 2020 20:00 uur
€ 26.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework