Urbanus

Lij Kner Ge Sop

Cabaret

Na drie jaren toeren met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals waaronder Pinkpop, heeft URBANUS weer zin in het knusse van de theaters. Na een succesvolle tour langs de Vlaamse theaters is nu Nederland aan de beurt. De nieuwe show draagt de titel: ‘TRECTO PNIX’ , wat zoveel betekent als ‘Lijkt nergens op’. Om hetzelfde absurde effect te verkrijgen in Nederland wordt het ‘LIJ KNER GE SOP ’. Wanneer men de tekst fonetisch leest, wordt de betekenis wel duidelijk.

Zoals altijd zal Urbanus zijn show waar nodig aanpassen aan het Nederlandse publiek. Niet dat hij plots gaat asjemenouwen, maar situaties en personen die enkel in België bekend zijn zullen worden aangepast om het voor het publiek zo comfortabel mogelijk te maken.

Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties zullen afgewisseld worden met een broos of kinderlijk naïef liedje. De zaal in duiken en over rugleuningen van de stoelen lopen, dat zit er niet meteen meer in. Daarom is het bij deze show wel toegelaten dat het publiek op het podium wordt gegooid.

lees meer +
zaterdag 16 november 2019 20:00 uur - 22:20 uur
€ 32.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework