Tim Teunissen

Sandra gaat avondvullend

Cabaret

Deze voorstelling wordt financieel mogelijk gemaakt door de BIS Vrienden van Schouwburg Lochem. Wilt u ook BIS Vriend worden en genieten van de voordelen? Klik hier

In ‘Sandra gaat avondvullend’ maken we kennis met de onlangs gescheiden en lichtelijk overspannen stewardess Sandra, haar collega's en haar gezin. Makkelijk heeft Sandra het allerminst: opstandige pubers, bezuinigingen bij de luchtvaartmaatschappij en ongemakkelijke blind dates zorgen ervoor dat Sandra keer op keer op de proef wordt gesteld.
Tim speelt in z’n eentje alle personages uit Sandra’s leven. Razendsnel schakelt hij van de ene naar de andere rol: van een bemoeizieke purser naar een piloot, die in een benauwde amoureuze toestand verstrikt is geraakt, en van een ambitieuze vlogster naar een racistische rij-examinator die het eigenlijk allemaal heel goed bedoelt. Ze maken ruzie, hebben haast, doen hun best en vallen door de mand. Een tragikomedie over kwetsbaarheid, schone schijn en onvoorwaardelijke liefde.

In 2016 won Tim de Persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival met zijn eerste onemanshow ‘Vluchten Kan Altijd’. Afgelopen jaar speelde hij samen met Merel Baldé ‘Two Shows One Gig‘ (dubbelprogramma) en als acteur in o.a de voorstellingen ‘Circus Reve’ door Stichting Moskou, ‘Poz Paradise’ en ‘Anne’.

lees meer +
donderdag 23 januari 2020 20:00 uur
€ 15.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework