Thijs Borsten

De uitdaging

Muziektheater

De Uitdaging is al jaren een begrip bij publiek en artiesten. Grote namen als Tania Kross, Ernst Daniel Smid en Frederique Spigt stapten in de muzikale boksring en genoten van de spetterende muzikale confrontaties. Komend seizoen komt dit beproefde concept terug in het theater met een serie van drie unieke muzikale combinaties.

In deze serie zijn popzangeres Kris Berry, en de Ethiopische zangeres en danseres Minyeshu te gast. Waar Kris geroemd wordt om haar loepzuivere stem en haar prachtige ingetogen liedjes zweept Minyeshu met haar dans en zang het publiek op tot grote hoogte. Als Thijs deze twee uitersten weet te verenigen kan dit een ongekende performance opleveren.

Thijs Borsten verzamelt al jaren bijzondere artiesten met unieke stemmen. Hij verenigt in De Uitdaging verschillende muzikale werelden. Begeleid door Thijs en zijn band maken zangers met een verschillende muzikale achtergrond elkaars repertoire eigen in een muzikaal duel met alleen maar winnaars. De Volkskrant noemt het ‘magisch’ en Tania Kross vat het als volgt samen: ‘Het is een feestje voor ons, de muzikanten, waar jullie als publiek ook bij mogen zijn. De Uitdaging is voedsel voor onze ziel’.

De band van De Uitdaging bestaat uit: Thijs Borsten - piano/presentatie | Xander Buvelot – bas | Arno van Nieuwenhuize – drums

lees meer +
zaterdag 26 januari 2019 20:00 uur
€ 17.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

"Het plezier spat van het toneel af!" – AD

bekijk alle sponsoren
by Sitework