Legends Remastered - The Music Of Queen

A Night At The Opera, 50th Anniversary'

Concert


50 Jaar Bohemian Rhapsody. 50 Jaar A Night At The Opera, Queen's veelzijdige meesterwerk en één van de beroemdste albums aller tijden. Legends Remastered viert deze mijlpaal in de muziekgeschiedenis op sublieme wijze.

In het middelpunt staan het indrukwekkende stemgeluid van leadzanger Luc Devens, die het publiek, samen met de stemkunstenaars van Rock4 en de fantastische Legendsband, meeneemt in de krachtige songs, de verschillende muziekstijlen, de rijke harmonieën en de subtiele, emotionele uitvoeringen. Muziek op het allerhoogste niveau.

Van ‘Love Of My Life’ tot ‘Death On Two Legs’ en van ‘You're My Beste Friend’ tot ‘The Prophet's Song’. Alle nummers van het album komen aan bod met natuurlijk als slotstuk een gewaagde uitvoering van de klassieker onder de klassiekers, ‘Bohemian Rhapsody’.

Doen wat velen voor onmogelijk houden: Het vertolken van het album A Night At The Opera. Legends Remastered gaat deze uitdaging aan en zal zorgen voor een unieke avond met een ultieme Queen ervaring.

lees meer +
zaterdag 8 maart 2025 20:00 uur
€ 33.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework