Steven Brunswijk

Als ik mezelf kon zijn

Cabaret

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich stelt in zijn voorstelling: “Als ik mezelf kon zijn”.Vaak wil je wel iets zeggen, maar is het wel sociaal verantwoord om iets te zeggen? Een scheet laten in het openbaar, iemand die uit zijn mond stinkt of iemand die zijn kinderen in de supermarkt slaat. Vaak zeggen we er niets van. Waarom eigenlijk niet?
 
Wie is Steven Brunswijk, De Braboneger?
Ik ben geboren in Suriname, Paramaribo. 
Ik sprak op hele jonge leeftijd alleen met mijn moeder. Ook al had ik nog zo'n dorst, ik sprak alleen met mijn moeder. Zelfs als ze niet thuis was wachtte ik op haar.
Eenmaal in Nederland was ik wat ouder geworden en begon ik een eigen mening te vormen. Maar dit werd niet getolereerd door mijn ouders, want hun wil was wet en jouw mening werd als brutaal en onbeschoft gezien. Het was onmogelijk om bij mijn ouders aan te geven waar ik het niet mee eens was. Terwijl ik zo veel te vertellen had!!
En dat symboliseert voor mij de Nederlandse maatschappij. Vaak wil je wel iets zeggen, maar is het wel sociaal verantwoord om iets te zeggen? Een scheet laten in het openbaar, iemand die uit zijn mond stinkt of iemand die zijn kinderen in de supermarkt slaat. Vaak zeggen we er niets van. Waarom eigenlijk niet? Nou daar gaat mijn programma dus over!!

lees meer +
donderdag 29 maart 2018 20:00 uur
€ 15.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework