Stefano Keizers

Sorry Baby

Cabaret

De voorstelling van Stefano Keizers is helaas geannuleerd. Schouwburg Lochem volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus nauwkeurig op. Naar aanleiding van de vernieuwde richtlijnen die zijn afgegeven worden de voorstellingen tot maar liefst 1 juni geannuleerd.

Zoals eerder vermeld is deze situatie uitzonderlijk en kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om het evenement naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

We hopen dat er snel duidelijkheid komt en houden jullie daarvan uiteraard op de hoogte.
Wees voorzichtig, zorg goed voor elkaar, blijf gezond. Hopelijk tot snel!
Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet deze veelbelovende jonge cabaretier complete zalen in verwarring achter. Niet voor niets sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Met een brede grijns danst Stefano Keizers over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd; in deze voorstelling is alles mogelijk, maar niets wat het lijkt. Verwacht niks, verwacht alles, verwacht complete absurdisme, kom kijken als je het aandurft.

Sorry Baby
Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

lees meer +
vrijdag 13 maart 2020 20:00 uur
€ 18.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework