Slagerij Van Kampen

Toccata da Fuga

Muziektheater

De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. De overweldigende oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Slagerij van Kampen begon ooit met een ontdekkingsreis van wat de wereld op het gebied van muziek zoal te bieden heeft en wat het met ons doet. De nieuwe show heeft als titel Toccata Da Fuga, ‘aangeraakt door vlucht’. Als we alleen al kijken naar wat de muziek, de ritmes, uit die andere werelden bijgedragen hebben aan onze Hollandse traditionele muziek dan zien we weer dat de wereld eigenlijk grenzeloos zou moeten zijn, dat we open moeten staan voor al het moois dat de planeet ons biedt.

Deze show is een indrukwekkende muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Lang leve de verscheidenheid!

Band: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet / Artistieke leiding: Eric Dieteren / Lichtontwerp: The Art of Light / Producent en Publiciteit: ICON Entertainment BV / Tourneeplanning: Theaterbureau De Mannen.

lees meer +
vrijdag 25 oktober 2019 20:00 uur
€ 26.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

De pers over Slagerij van Kampen
“De slagwerkers krijgen alle vier de ruimte voor solospots, spelen duetten, en zijn als team misschien wel de beste formatie ooit. Alles wordt bloedstrak gespeeld.” – de Slagwerkkrant

bekijk alle sponsoren
by Sitework