Pubquiz

Een kans om je 'weetjes' te laten schitteren

Feest


Daag jezelf uit tijdens de Pubquiz bij Schouwburg Lochem!

Ben je klaar voor een avond vol plezier, uitdagingen en 'weetjes' die je hersenen laten kraken? Schouwburg Lochem nodigt je uit om deel te nemen aan onze bruisende Pubquiz, waar teams het tegen elkaar opnemen in een gevarieerd en opwindend spel van kennis en trivia!

Een Pubquiz draait niet om je IQ, maar om je vermogen om op het juiste moment de juiste antwoorden uit je geheugen naar boven te halen. Of je nu een geschiedenisfanaat, een muziekliefhebber of een filmkenner bent, er is voor elk wat wils in onze Pubquiz. Het is een avond waarbij gezelligheid en teamwork centraal staan, terwijl je strijdt om de titel van Pubquizkampioen.

Dus verzamel je slimste vrienden, collega’s, buren of familieleden en vorm een team van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Werk samen, brainstorm, en laat je kennis zien terwijl je de uitdaging aangaat met andere teams.

Of je nu komt om te winnen, om plezier te hebben of gewoon om je algemene kennis te testen, de Pubquiz bij Schouwburg Lochem belooft een paar uur vol plezier en entertainment. Mis het niet!

lees meer +
vrijdag 20 december 2024 20:00 uur
€ 15.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework