Previewavond

Presentatie van het nieuwe theaterseizoen 2024/2025

We vieren de start van het nieuwe theaterseizoen met een gezellige previewavond!

Tijdens deze avondvullende show geven maar liefst 4 acts acte de presence op het Lochemse toneel. Iedere artiest krijgt de mogelijkheid een kleine live sneakpreview te geven van de voorstelling die in z’n geheel wordt opgevoerd in het nieuwe theaterseizoen 2024-2025. De avond wordt afgesloten met live muziek van Serious Hits Top 2000!

Schouwburg Lochem organiseert in samenwerking met de Stichting Vrienden van Schouwburg Lochem deze exclusieve avond op donderdag 2 mei. Op deze avond krijgt u als eerste een preview van het nieuwe theater- en filmseizoen in de vorm van optredens en voorproefjes. Laat je verrassen en ontroeren, misschien moet je zelfs een traantje wegpinken of bulderen van het lachen.

Als je Vriend bent van Schouwburg Lochem kun je met je Vrienden-vouchercode gratis naar deze avond. Je kunt je aanmelden via onze website of theaterkassa.

Ben je geen Vriend maar wil je toch graag de previewavond bijwonen? Dat kan. Een kaartje kost € 5,00 p.p. Onder de bestelknop vind je de mogelijkheid om een kaartje te kopen. En besluit je op de avond zelf nog Vriend te worden dan kan je nog meeprofiteren van het bestellen met voorrang vanaf vrijdag 3 mei. 

Start Kaartverkoop
Vrijdag 3 mei om 10:00 uur start de kaartverkoop voor de Vrienden. Op maandag 6 mei is de kassa gesloten, maar kunnen Vrienden wel online bestellen. Dinsdag 7 mei begint de reguliere kaartverkoop. I.v.m. de Keidagen en Hemelvaart is de theaterkassa gesloten op donderdag 9 en vrijdag 10 mei. 

Vriend worden 
Als Vriend ontvang je diverse exclusieve voordelen en privileges. Je ontvangt een uitnodiging voor de Vriendenavond, je krijgt als eerste de brochure en je kunt met voorrang je kaarten bestellen. 

Aanmelden als Vriend kan via de website of telefonisch van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. 

lees meer +
donderdag 2 mei 2024 20:00 uur
Vanaf € 0.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework