Paul de Munnik

Goed Jaar

Muziektheater

Na zijn alom geprezen solodebuut 'Nieuw' komt Paul de Munnik met zijn tweede soloprogramma 'Goed Jaar'. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum loopt hij verder op het pad dat hij met “Nieuw” is ingeslagen. Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater.
 
Wat ligt er achter de volgende hoek? Wat verbergt dat bos daar in de verte?
Neem ik genoegen met wie ik werd, of kijk ik wat er nog meer te worden valt?
Ben ik nu eindelijk eens de meneer, die men mij steeds vaker noemt?

Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken, en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet, en waar hij zo luidkeels om bejubeld wordt; het zingen van de mooiste theaternummers. Van hemzelf, maar ook van anderen, omdat de fakkel ook doorgegeven moet blijven worden.
Na jaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinere bezetting, dicht bij de mensen te spelen. Deze voorstelling speelt Paul samen met een van Neerlands beste gitaristen, Wouter Planteijdt, dus u kunt er zeker van zijn dat u muzikaal niets te kort komt.

lees meer +
zaterdag 2 maart 2019 20:00 uur
€ 24.20 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

De Volkskrant: "Erg prettig aan Goed jaar is dat De Munnik muzikant Wouter Planteijdt bij zich heeft. Planteijdt zit rechts op het toneel, omringd door instrumenten, zowel gitaren als percussie. Vooral in de tweede helft brengt dat de liedjes fraai tot leven. Bij Planteijdts fantastische, lange gitaarsolo in het lied Toverkleuren zit je zelfs even op het puntje van je stoel."

bekijk alle sponsoren
by Sitework