Open Podium

Voor regionaal talent


Theaters maken zich sterk voor regionaal talent!

Schouwburg Lochem en de theaters Hanzehof en Orpheus presenteren een nieuwe samenwerking en een super aantrekkelijk initiatief voor alle creatievelingen.
Tijdens in totaal 36 avonden en middagen, verspreid over de drie theaters, krijgen steeds drie amateuracts 30 minuten het podium. Bands, kamermuziekensembles, cabarettalent, spoken word artiesten of ander talent, iedereen is welkom. 

Vrije inloop. Je hebt geen kaarten nodig (entree = gratis)

Het programma voor deze avond:
20:00 uur - LadieZfirst
20:40 uur - Eddie Solomon
21:20 uur - Bastiaan Prasa


De regio Gelderse Stedendriehoek heeft een groot aantal amateur cultuurbeoefenaars. Cultuur beoefenen verbindt mensen en geeft ze zin en vreugde. De drie podia in de Gelderse Stedendriehoek slaan de handen om die reden ineen om talent uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen een podium te bieden. Vanaf 1 september 2023 presenteren zij Open Podium: voor regionaal talent.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, en Mirjam Radstake, directeur Schouwburg Lochem en Hanzehof Zutphen hebben met hun podia veel contact met de grotere amateurtoneelgezelschappen, koren en orkesten uit hun werkgebied, maar juist de niet georganiseerde cultuurbeoefenaars missen een podium. Met dit gezamenlijke initiatief zorgen ze ervoor dat iedereen, de singersongwriter, dichter, rapper, cabaretier, maar ook alle bandjes en kleine ensembles de mogelijkheid hebben om voor publiek te spelen. Barendregt: “Op deze manier moedigen we niet alleen lokaal talent aan meer zichtbaar te worden. We hopen daarnaast dat het publiek stimuleert om ook zelf toneel te gaan spelen, te gaan dichten, muziek te gaan maken.” Door geen entree te heffen, maken de theaters deze optredens heel toegankelijk, ook voor mensen met een kleine beurs en zij die regulier niet in het theater komen. Radstake: “Hiermee zorgen we voor zowel de cultuurbeoefenaars als het publiek in de Gelderse Stedendriehoek voor inclusievere podia en een diverser cultuuraanbod.”

Interesse? Meld je aan via dit formulier:

https://bit.ly/OpgaveformulierOpenPodiumMeer informatie inwinnen kan via een mail aan marij.wools@orpheus.nl

lees meer +
zaterdag 30 september 2023 20:00 uur
€ 0.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework