Op Verhaal (een speciale wintereditie)

i.s.m. Kookstudio Walter Kookt!

Dinervoorstelling

Ga mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen.

Aan de hand van Dickens’ verhalen struin je mee door Londen. Je voelt je samen met Oliver Twist ongemakkelijk in het donkere rovershol van Fagin en ruikt de geurige thee in de porseleinen kopjes van de rijke dames. Je hoort hoe men smult van een warme kom vol pens op een koude winterdag en hoe hoog boven je een klokkenspel zijn klanken over de straten laat stromen.

Net zo rijk aan klanken, geuren en smaken is het verteldiner ‘Aan Tafel met Charles Dickens’. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen de verhalen van Dickens tot leven. Onno van Tongeren verzorgt de muzikale begeleiding. 

Het driegangen diner
De 'De Haan Schippers StadsLounge' zal speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd worden tot een sfeervol huiskamerrestaurant. Tijdens de voorstelling kun je genieten van een heerlijk driegangen diner. Dit unieke diner met gerechten uit het kookboek ‘Aan Tafel met Charles Dickens’ van Josephine Leeuwenhoek wordt verzorgd door Kookstudio Walter Kookt! 


LET OP: slechts 60 zitplaatsen beschikbaar.

lees meer +
donderdag 7 december 2023 19:00 uur
€ 57.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework