Omnia

Celtic World

Concert

OMNIA brengt al sinds 1996 wereldwijd hun eigen PAGANFOLK muziek ten gehore. Muziek met hart voor de levende natuur, culturele tradities en de rol van de mensheid in deze moderne wereld van politieke en klimaatsveranderingen... Gecomponeerd, gearrangeerd en gespeeld door het multi-getalenteerde artiestenechtpaar SteveSic en Jennifer Evans van der Harten, samen met hun liveband: Daphyd Sens, Rob van Barschot en Joe Hennon.

PAGANFOLK is tijdloze akoestische muziek geïnspireerd op Keltische en vroeg-Europese volkstradities. Songs, ballads en melodieën vol levensvreugde, liefde voor moeder aarde, passie en gevoel, gespeeld op zeer bijzondere handgemaakte traditionele instrumenten (o.a. Celtic Harp, Irish Double-whistles, Etnische Percussie, Piano, Bouzoukis en zelfs meer tonige Didgeridoo).

Deze "Celtic World" tour staat in het teken van de oorsprong van OMNIA's muzikale reis, met de herintrede van de Ierse Joe Hennon (de originele “DADGAD” gitarist van OMNIA) en valt samen met de re-release van OMNIA "Crone of War”, het legendarische PaganFolk album uit 2004.

Een theater optreden van OMNIA is altijd een unieke belevenis, een lust voor zowel het oog als het oor. OMNIA's "Celtic World" is een avond simpelweg genieten van deze groep artiesten die hun eigen(wijze) muzikale weg bewandelen.


lees meer +
vrijdag 16 maart 2018 20:00 uur
€ 20.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

"Unieke show! ...Een belevenis voor iedereen!": Henk Jan Smits (tv presentator, muziek producent)
"Absolute top show!": the Guardian UK
"Zowel modern als tijdloos...een intense belevenis!" : Michael McGlynn (Irish national choir ANUNA)
"Ongeloofelijk virtuoos…Een klasse apart" : Oregon new-music review USA

bekijk alle sponsoren
by Sitework