Masha en de Beer

Masha en de Beer Live!

Familie

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

zaterdag 4 mei 2019 14:00
€ 0.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

Musicalworld - "Masha en de Beer Live! is een voorstelling gericht op de allerkleinsten. Soms roept Masha hulp in van de zaal, en natuurlijk zijn die gretig in hun antwoorden. Ook de avonturen die Masha en de beer beleven zijn eenvoudig gehouden, zodat ze simpel te volgen zijn. Soms een beetje spannend voor hen, meestal grappig, met een ruime dosis slapstick. Voor de volwassenen is het vooral leuk om te zien hoe de tekenfilm knap tot leven is gebracht, en hier en daar een opmerking in de verteltekst. Voor de doelgroep is het vooral een uur genieten."

bekijk alle sponsoren
by Sitework