Martijn Kardol

De Situatie

Cabaret

Over het bezweren van een crisis in je leven. Van pandemie en klimaatcrisis tot samen met je vriendin beslissen wat er wordt gekeken op Netflix.

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Maar hoe? En door wie? Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Of ben ik dat zelf? En wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen? 

Martijn Kardol werd met zijn programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

lees meer +
zaterdag 16 april 2022 20:00 uur
€ 17.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

Wat de pers eerder schreef over Martijn Kardol:

  • “…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” (★★★★ Theaterkrant)
  • “Zo veel fijne zelfspot” (★★★★ Volkskrant)
  • “Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” (★★★★ DVHN)
  • “Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (★★★★ Volkskrant)

bekijk alle sponsoren
by Sitework