Marcel van Roosmalen

Totaal 3 On Tour

Theatercollege


Let op: deze voorstelling is verplaatst van de theaterzaal naar de De Haan Schippers StadsLounge (ongeplaceerde stoelen).

Als iemand zich de afgelopen jaren hard heeft gemaakt voor het met uitsterven bedreigde genre van de reportage, dan is het Marcel van Roosmalen wel. Want welke journalist trekt nog het veld in en komt terug met een ijzersterk verslag waarin ook persoonlijke observaties doorklinken?

Voor Totaal 3 dook Van Roosmalen diep in zijn papieren archieven, want veel pareltjes bleken niet meer digitaal te bestaan. Met deze bundeling van zijn beste verloren gewaande reportages wordt de Totaal-trilogie afgerond. Ter gelegenheid daarvan doet Van Roosmalen een select aantal theaters aan. In Totaal 3 On Tour wordt hij geïnterviewd door een bekende collega, draagt hij voor uit eigen werk en beantwoordt hij vragen uit de zaal.

zaterdag 25 mei 2024 20:00 uur
€ 15.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies


‘Bijna elke zin die Van Roosmalen schrijft is raak. Elke droge zin is een mengeling van irritatie, opstandigheid en berusting, en ook kregelig mededogen.’ de Volkskrant

‘Soms is het alsof Marcel de kloof dicht tussen verslaggeverij en moderne poëzie. In drie zinnen meer zeggen dan waar menig collega een bladzijde voor nodig heeft, dat is het. Literaire journalistiek.’ NRC

bekijk alle sponsoren
by Sitework