Maartje & Kine

Vibrato!

Muziektheater

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met Balkan, klassiek en folk, en je hebt Maartje & Kine: HET virtuoze popcomedy-duo van Nederland. Afgelopen zomer speelden ze het dak van de Juliet op Lowlands en dit seizoen staan ze bij jou in het theater! Met hun eerste show ‘Vreemd Folk’ veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show ‘De Goldberg Machine’ – over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor.

In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, van piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!

Maartje & Kine scoorden afgelopen jaar enkele online hits met als uitschieter de ‘Groninger Rhapsody’ die meer dan dertigduizend keer werd gedeeld en meer dan een miljoen keer werd bekeken. En daarnaast brachten Maartje & Kine ook hun debuutalbum ‘Attacca’ uit!
Maartje & Kine zijn ook regelmatig te zien en horen op radio en televisie, van DWDD tot Podium Witteman en van Giel op 3FM tot Gijs 2.0.

lees meer +
donderdag 7 februari 2019 20:00 uur
€ 16.45 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

Theaterkrant : "Maartje & Kine zijn uitstekende muzikanten. Ze beheersen vele instrumenten, waaronder de accordeon, de viool en de fraaie basbalalaika. Ze zingen ook goed en hun stemmen kleuren mooi bij elkaar. Op die manier weten ze vrolijke en pakkende liedjes te brengen en een fijne sfeer neer te zetten........."

bekijk alle sponsoren
by Sitework