Livin'Room

StadsLounge Live


Stap binnen in de knusse woonkamer van Livin’Room, waar de muziek leeft en ademt in een uniek semi-akoestisch avontuur! Deze band tilt het begrip 'coverband' naar nieuwe hoogten met hun eigenzinnige twist en een dosis aan huiselijke charme.

Met een ludiek woonkamerthema als decor nemen de talentvolle leden van Livin’Room je mee op een muzikale reis door de tijd. Vergeet standaard covers; hier worden nummers uit het brede repertoire op een verrassende wijze gepresenteerd, soms in een compleet nieuw jasje gestoken of vakkundig vermengd tot meeslepende medleys.

Het podium, bezaaid met kasten, vloerkleden, barkrukken en een indrukwekkende handgeschilderde backdrop, doet denken aan een gezellige woonkamer waar muziek de ziel verwarmt. Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival kijken toe vanaf de muren terwijl Livin’Room hun passie voor muziek in elk akkoord weeft.

De muzikale tijdreis van Livin’Room voert je terug naar vervlogen dagen, gevuld met melodieën die tijdloos blijven. Maar laat je niet misleiden door de rustige setting; achter het semi-akoestische geluid schuilt een energie die bruist van creativiteit en vakmanschap.

Hun motto, "Resultaat van een goede opvoeding!", weerspiegelt de toewijding en liefde waarmee ze hun muziek ten gehore brengen. Dus vergezel hen in hun woonkamer en laat je betoveren door de prachtige klanken van lang vervlogen tijden.

Let wel, hoewel Livin’Room niet bezwijkt onder het gewicht van loeiharde gitaarversterkers, wordt er wel degelijk op het vertrouwde drumstel geramd. Deze band is niet alleen om te luisteren, maar om te beleven. Dus verwacht geen achtergrondmuziek; maak je klaar om te dansen, te zingen en vooral te genieten! Het feest begint in onze gezellige De Haan Schippers StadsLounge; de gezelligste woonkamer die je ooit hebt bezocht. Kom binnen en laat je verrassen door Livin’Room!

lees meer +
vrijdag 18 oktober 2024 21:00 uur
€ 15.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework