Let's make Comedy

Kwartfinale Gelders Comedy Talent

Cabaret

Lachen om herkenbare humor, verwonderen om interessante invalshoeken, genieten van nieuw talent, dat is Let's make Comedy! Het comedy-festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwek-kende Gelderse talent op het gebied van cabaret, spoken word, stand-up comedy of kleinkunst. Comedy in de breedste zin van het woord met voorrondes, kwart- en halve finales in heel Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater in Arnhem. Georganiseerd door vereniging Gelderse Podia in samen-werking met het Posttheater en AOT Events.

In deze kwart finale stem jij, samen met de deskundigen, wie er zullen doorgaan naar de halve finale. Deze avond wordt gepresenteerd door een comedian van de Comedytrain. We nodigen je uit om deze nieuwe talenten te komen horen en zien!

Kandidaten:
Marc van Gestel
Wat er ook gebeurt: Marc van Gestel houdt het droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook wat melige observaties. Marc oefent op energie en emotie. Maar tot het zover is staat de lach centraal.

Huibert-Jan van Roest
Met een naam als Huibert-Jan kun je niet anders dan een kakker worden. Dat liep aanvankelijk volgens plan. Huibert-Jan werd advocaat, maar hij kwam er al snel achter dat hij liever een publiek aan het lachen maakt, dan een wederpartij aan het huilen. Huibert-Jan hing dan ook recent zijn toga aan de wilgen om zijn te richten op zijn passie: comedy!.

Tim Kroezen
Tim Kroezen is een betaman in hard en nieren. Een optimist, een pessimist, en stikjaloers op alpha-mannen.

Nadja Schijveschuurder
Nadja Schijveschuurder is al een paar jaar aan het trainen voor deze Let's make Comedy... Woorden als 'hilarisch' en 'spot on', dekken totaal de lading niet. Verwacht geen romantisch of zoetsappig geneuzel; Nadja swipet keihard van zich af.

Vincent Voeten
Vincent Voeten (Turnhout, 1987) groeit op in de bossen van het Belgische Gierle. Op een dag meldt Vincent zich aan voor de open mic in Café The Joker, de eerste van velen. Al snel ontwikkelt hij een eigen stijl die wordt getypeerd door zwartgallige dan wel absurde oneliners en een gortdroge delivery. De Amerikaanse comedians Mitch Hedberg en Anthony Jeselnik noemt hij steevast als zijn grote voorbeelden.

Raoel Fatehmahomed
Raoel Fatehmahomed is bekend als cabaretier en theatermaker. Hij is inmiddels 6 jaar actief als comedian in Nederland. Hij is o.a. te zien geweest op SBS 6 in Happy Hour en Bon Bini Holland 2. Daarnaast organiseert hij 'Comedy Lounge' door het hele land. Ook zou je hem kunnen kennen van We Are Desi.

voor meer info: 
www.letsmakecomedy.nl
www.geldersepodia.nl

lees meer +
donderdag 12 maart 2020 20:00 uur
€ 12.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework