KinderKaravaan XL

Het reizende kindertheater in Zutphen, Lochem, Apeldoorn e.o.

Familie


De KinderKaravaan komt terug! Na een spetterende eerste editie in 2023, kan je nu ook in 2024 genieten van theater voor het hele gezin. In de laatste twee weken van de zomervakantie reist de KinderKaravaan met de theatervoorstelling ‘Buurmans Buizenstelsel’ door de parken van Zutphen, Lochem en omstreken.

Op donderdag 15 augustus staat deze voorstelling in Lochem, op het grasveld bij De Hoge Weide, Zwiepseweg 107. De voorstellingen starten om 13.00 uur en 15.00 uur en zijn vrij toegankelijk.

Tip: zorg dat je een half uur van tevoren aanwezig bent. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen namelijk lekker zelf aan de slag. Hier leren ze praktische vaardigheden om alvast in de 'klussstemming' te komen! Wie weet kunnen ze die vaardigheden later in de voorstelling nog goed gebruiken...

De voorstelling is voor alle kinderen in Lochem en omstreken in de basisschoolleeftijd (4+). Bovendien is de voorstelling toegankelijk voor kinderen die slechthorend of doof zijn.

Wij kijken er ontzettend naar uit en hopen jullie in te zien!

Houd bij slecht weer deze website en de socials van Schouwburg Lochem in de gaten.


Over de voorstelling
plan d- ─ Buurmans Buizenstelsel (4+)
Duur: 45 minuten

Water spuit, stroom valt uit, de goot verstopt en de leidingen barsten. Oh, wat een chaos als dit maar goed komt en de boel niet ontploft!

Heb jij twee rechterhanden of juist niet, we hebben jou nodig; alle hands aan dek! We verbinden buizen, plakken, zagen, boren en leggen leidingen.

En de buizen klinken ook nog waanzinnig! Samen met de andere klusgeluiden vormen ze te gekke muziek waarop gedanst wordt. Het is een feest om te zien hoe er gebouwd wordt in Buurmans Buizenstelsel.

Dit spektakel wil je niet missen! Een dansvoorstelling waarin jij meespeelt en niet meer wil ophouden met karweitjes opknappen. De klusser is geboren! Bouw mee aan een duurzame toekomst.

Script & Choreografie: Andreas Denk
Spel & Dans: Cherif Zaouali, Andreas Denk en Ali Akbar Shafiee
Muziek & compositie: Radek Fedyk
Eindregie: Klaus Jürgens
Decor: Andreas Denk

Plan d-
Plan d- maakt professioneel danstheater voor jong en oud. Ze vertellen verhalen over mensen die verzeild raken in onhandige situaties waaruit ze zichzelf proberen te redden. Dat levert grappige en ontroerende momenten op, waar iedereen zichzelf in kan herkennen. Plan d- staat voor aansprekend danstheater voor een breed publiek.De KinderKaravaan XL is een initiatief van theater Orpheus in artistieke samenwerking met plan-d en in coproductie met Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof.

De KinderKaravaan XL wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland.lees meer +
donderdag 15 augustus 2024 13:00 en 15:00 uur
€ 0.00 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework