Kees Prins, Paul de Munnik & JP den Tex

De Vertalingen

Concert

Kees Prins, Paul de Munnik en JP den Tex - ooit eerder samen ‘on the road’ met hun theatershow Op Weg Naar Huis (2007) - vertaalden 20 iconische Amerikaanse popsongs uit de zestiger en zeventiger jaren. Liedjes van Bob Dylan, Joni Mitchell, Lou Reed, Tom Waits, Robbie Robertson en Neil Young.

In De Vertalingen onthullen Kees, Paul en JP het verborgen verhaal achter elk lied. Ze vertellen tevens over hun fanatieke zoektocht naar de juiste woorden. Daarom is de voorstelling - niet in de laatste plaats - ook een ode aan het Nederlands: de onverwachte mogelijkheden die onze moedertaal biedt om een befaamde buitenlandse tekst nieuw, eigen leven in te blazen. Elke avond nemen de drie mannen een (steeds wisselende) vrouwelijke gastmuzikant mee. Vaste begeleider is violist Diederik van Wassenaer.

Kaartverkoop seizoen 2020-2021: voorinschrijving mogelijk
Het nieuwe theaterseizoen verloopt dit jaar anders dan u van ons gewend bent. Er is landelijk besloten om het theaterseizoen op te splitsen in twee delen: van september 2020 tot december 2020 en van januari 2021 tot en met juni 2021. De kaartverkoop voor de eerste helft van het seizoen (september – december) is in volle gang, hier kunt al kaarten voor bestellen. Omdat wij nog in onderhandeling zijn met theaterproducenten over welke voorstellingen in het tweede deel van dit seizoen gespeeld worden, kunnen we nog niet alle voorstellingen in die periode direct in de verkoop doen. Echter, u heeft voor deze voorstellingen wel de mogelijkheid tot voorinschrijven op www.schouwburglochem.nl. Zodra wij weten welke voorstellingen doorgaan, wordt uw voorinschrijving omgezet in een boeking. U ontvangt dan van ons een betaallink en krijgt de e-tickets direct in uw mail. Wel zo makkelijk! En natuurlijk krijgen Vrienden voorrang.lees meer +
donderdag 25 maart 2021
€ 0.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework