Joost Spijkers

Spijkers II, bekroond met de Poelifinario

Concert

Joost Spijkers komt nog eenmaal terug met ‘Spijkers II, bekroond met de Poelifinario’. Spijkers was de beste cabaretvoorstelling in de categorie kleinkunst van 2018, stak met kop en schouders boven andere voorstellingen uit, aldus de jury van de bekende theaterprijs de Poelifinario. De voorstelling, die ook door de pers werd bejubeld, is een combinatie van poëtische liedteksten, fantastische muziek, een in een kleinkunstland zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado. De jury noemt de voorstelling rauw, puur en vol passie. Prachtig meeslepend verteld. Kleinkunst in optima forma.

Spijkers’ muzikale solo-avontuur laat zien dat hij nog meer kan dan dat wat hij doet met de Ashton Brothers. De getalenteerde ambachtelijke theatermaker zingt in prachtige liederen zijn verhaal, samen met geweldige muzikanten in een minimalistisch decor, dat alle ruimte biedt aan de melancholieke energie van Joost.

LET OP! Theatervoorstelling niet goed? Geld terug!
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat u van deze voorstelling zult gaan genieten, bieden wij u de ‘Theatervoorstelling niet goed? Geld terug!’-garantie aan.

Voorwaarden: theaterbezoekers die in de pauze weggaan, hun kaartjes bij de theaterkassa inleveren én ons per e-mail een recensie van minimaal 100 woorden toezenden, krijgen hun geld terug in de vorm van een waardebon.

lees meer +
donderdag 12 december 2019 20:00 uur - 21:30 uur
€ 22.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework