Joost Spijkers

SPIJKERPALEIS

Muziektheater


LET OP: De datum van deze voorstelling is gewijzigd. 

Ontdek de betoverende wereld van Joost Spijkers in SPIJKERPALEIS! Een muzikaal en theatraal spektakel dat de grenzen van theaterconcerten overstijgt. Met melancholie, romantiek en rauwe kolder neemt Joost je mee in een spiegelpaleis, waar het leven zich onthult in prachtige nummers.
Titus Tiel Groenestege is de regisseur, de teksten zijn opnieuw van Peer Wittenbols. De sfeervolle muziek, soms weemoedig, dan weer uitbundig, bestaat uit bewerkingen van eeuwenoude traditionals en nieuw geschreven composities van Arend Niks, Stanislav Mitrović, Andreas Suntrop en Joost Spijkers. Joost zingt, speelt, danst en vertelt. Geniet van zijn bekroonde talent, onvergetelijke melodieën en de diepgaande emoties van SPIJKERPALEIS. Een voorstelling die niet alleen ontroert maar ook de levenslust viert.
Koop nu je kaarten en laat je betoveren door de unieke wereld van Joost Spijkers!

SPIJKERS valt in de smaak bij pers, publiek en jury’s: SPIJKERS II werd bekroond met de prestigieuze Poelifinario voor meest indrukwekkende cabaretvoorstelling. Ook HOTEL SPIJKERS kreeg een nominatie voor de Poelifinario 2022. Als klap op de vuurpijl won het nummer 'Welkom Thuis' uit die voorstelling de Annie MG Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2021 en is nummer 'Twee Duiven' uit SPIJKERPALEIS genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs die op 21 april wordt uitgereikt.

lees meer +
vrijdag 7 februari 2025 20:00 uur
€ 25.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies


De pers over Joost Spijkers:

De Groene Amsterdammer - “…SPIJKERS brengt zoveel meer dan een theaterconcert omdat Joost zoveel meer is dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk.”

NRC - ‘Aanstekelijke portret van een man die hartstochtelijk van het leven houdt!’

Dagblad van het Noorden - ‘Innemende persoonlijkheid… Spannend, boeiend en opwindend.’

Scènes - ‘Poëtisch, grappig en melancholisch muziektheater. Wat een geweldige en vooral originele artiest.’

bekijk alle sponsoren
by Sitework