Janneke de Bijl

Dit is het nou

Cabaret

Net als iedereen heeft Janneke misschien niet lang meer te leven. Ze wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt (liever niet zelfs). Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe precies even leuk vindt als een maand Curaçao?
In Dit is het nou observeert Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor.

Over Janneke de Bijl:
Janneke won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019. Ze heeft een blog (Hoge verwachtingen), een podcast (Sketches en gelul, met Jasper Dijkema), is steeds vaker te horen als een van de ‘druktemakers’ in De Nieuws BV op Radio 1 en schreef onlangs het boek Pogingen tot zomer. Ook is Janneke lid van Comedytrain.

lees meer +
donderdag 12 januari 2023 20.00 uur
€ 21.00 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

“HANS DORRESTIJN HOEFT NIET MEER TE ZOEKEN. IN JANNEKE DE BIJL HEEFT HIJ EEN WAARDIGE OPVOLGER.”
Trouw

“JANNEKE DE BIJL BAART GEEN KINDEREN, MAAR ZORGEN. EN VERRASSENDE GRAPPEN OVER DIE ZORGEN.”
De Volkskrant

bekijk alle sponsoren
by Sitework