In de Vlaamsche Pot

Hitserie maakt theaterdebuut!

Toneel

Maak opnieuw kennis met de gebeurtenissen in restaurant ‘In de Vlaamsche Pot’ van de hysterische eigenaar Karel (Bas Muijs) en zijn partner en chef-kok Luciën (Onno Innemee). Andere hoofdpersonages zijn de altijd op geld beluste Frits (Arijan van Bavel) en zijn grote liefde Dirkje (Bettina Holwerda), die niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is. Alles lijkt rustig zijn gang te gaan, totdat een oude kennis (gespeeld door Sabine Beens) van Luciën langskomt … En van wie is trouwens die geheimzinnige reservering in de agenda?
Twintig jaar na de laatste aflevering van ‘In de Vlaamsche Pot’ brengt Theater van de Klucht een theaterversie van deze hilarische hitserie. Haye van der Heijden is net als destijds verantwoordelijk voor het script van deze theaterversie.

‘In de Vlaamsche Pot’ past in de traditie van Theater van de Klucht om bekende titels in de Nederlandse theaters te brengen en staat net als de succesvolle voorstelling ‘Boeing Boeing’ garant voor een avondje ongeremd en keihard lachen.

Cast: Arijan van Bavel, Bas Muijs, Bettina Holwerda, Onno Innemee en Sabine Beens

lees meer +
donderdag 8 maart 2018 20:00 uur
€ 27.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework