Home

ISH Dance Collective

Dans


In de intieme setting van een huiskamer ontvouwt zich een betoverende choreografie waarin alledaagse objecten tot leven komen. Dansers gebruiken de meubels, deuren en ramen als hun speelveld, terwijl ze een verhaal van verbinding, emotie en menselijke interactie vertellen in een vertrouwde omgeving.

ISH is een collectief van andersdenkenden, wars van formats en restricties. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Voor een freerunner is een muur geen ob­stakel maar een opstapje, voor een straatvoetballer is het pleintje een arena. Wij worden gemotiveerd door de bewegingsvrijheid die ontstaat als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.

Huiselijkheid en verbondenheid
Stap binnen in de wereld van Home, een adembenemende voorstelling die de betekenis van thuis verkent. Home neemt je mee op een verrassende reis, waarbij dansers de essentie van huiselijkheid, verbondenheid en verlangen verkennen. Laat je betoveren door beweging en muziek die het gevoel van thuiskomen versterken. Home is een onvergetelijke voorstelling waardoor je beseft dat thuis dé plek is waar je jezelf kunt zijn.…

Denden Karadeniz
Denden Karadeniz is als danser bekend van tv (SYTYCD) en van ISH (Elements of Freestyle, Jungleboek), maar hij is daarnaast ook choreograaf en oprichter van Zero Dance Theatre: het eerste hiphop/ contemporary fusion gezelschap van Nederland. Met zijn roots in de battle scene, ervaring op televisie en liefde voor theater creëerde hij zijn eigen unieke floorwork techniek ‘Zero’ gebaseerd op een mix van breakdance en contemporary, die hij nu over de hele wereld doceert. De voorstelling Home komt tot stand onder de vleugels van ISH Talent.


'ISH is a way of life. Blijf vooral jezelf en zoek om je heen naar inspiratie.'
— Marco Gerris, oprichter & artistiek leider ISH

Jongeren van 16 t/m 26 jaar kunnen, mede door financiële ondersteuning van de provincie Gelderland, voordelig naar deze voorstelling. 

lees meer +
zaterdag 10 mei 2025 20:00 uur
€ 22.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework