Hendrik Groen

Zolang er leven is

Toneel

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! Voor alle fans is hier de hagelnieuwe ‘Hendrik Groen - Zolang er leven is’, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol, omdat, zoals Regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt: “Dat in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: ‘Pogingen iets van het leven te maken’ was avond na avond uitverkocht.

lees meer +
dinsdag 17 december 2019 20:00 uur
€ 32.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework