Helligen Hendrik

Wen d’r mar an!

Cabaret

De corona-crisis heeft er bij menigeen flink ingehakt. Zo ook bij Helligen Hendrik. De nukkige cabaretier had ambitieuze plannen: een pompeuze circusshow met een vijfkoppige band, twintig danseressen en tal van spectaculaire special-effects.

Maar die grootse plannen staan inmiddels in de welbekende ijskast. Alle regels en restricties rondom de slopende pandemie hebben Hendrik genoopt tot rigoureuze maatregelen. Het enige dat rest is de circuspiste. Dus komt de nurkse cabaretier naar de oostelijke theaters met een eigen crisisvoorstelling, waarin hij zijn visie geeft op de vermaledijde corona-crisis. Van toiletpapier hamsteren tot de 1,5 meter samenleving. Van lockdowns naar balkonzangers en besmettingshaarden. Hendrik analyseert, recenseert en fileert.

‘Wen d’r mar an!’, zo heet de crisis-show, die qua veiligheid aan alle mogelijke coronaregels voldoet. Hendrik neemt ook in deze voorstelling geen blad, laat staan een kapje voor de mond. En één ding staat als een paal boven water: Het wordt hoe dan ook heel hard lachen!


 

lees meer +
donderdag 21 april 2022 20:00 uur
€ 24.25 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework