FC de Rebellen met Wim Kieft, Theo Janssen en Royston Drenthe

Ze zijn eigenzinnig en eigenwijs, hard maar fair!

Show


Mannen én vrouwen opgelet! Een kratje bier en een interessante voetbalwedstrijd zijn doorgaans al garantie voor een geslaagde avond, maar waarom zou je niet eens iets heel anders willen doen met je vrienden, collega’s of (voetbal)club?

FC de Rebellen is een markante selectie van de meest uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. In twee keer drie kwartier vertellen Wim Kieft, Theo Janssen en Royston Drenthe onder leiding van Tjarda Zeggelink hoe het echt zit in de voetballerij. Een avond waarbij niet de bekende romantische of komische anekdotes wordt verteld maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal, maar waar het publiek ook bij de show betrokken wordt.

En natuurlijk wordt de ‘derde helft’ niet vergeten! Deze helft is namelijk de favoriete helft van de Rebellen. Een bar waar drank rijkelijk vloeit, muziek de sfeer bepaalt en natuurlijk genieten van een vette hap bruin fruit….

Een historische avond met Theo Janssen, Wim Kieft en Royston Drenthe, vol vermaak en sterke verhalen. Je mond zal open vallen van verbazing.

Zomaar een paar ingrediënten voor een avond waarover nog lang nagepraat gaat worden. Daar wil je toch bij zijn?

lees meer +
vrijdag 22 maart 2024 20:00 uur
€ 25.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework